Miről szól?

Ezen az oldalon a Hedge Fund-ok világát mutatjuk be. Mik ezek, mit csinálnak, hogyan működnek, milyen stratégiát használnak, milyen befektetéseik vannak, és nem utolsósorban Te miként profitálhatsz ebből. Szó lesz érthető nyelven az elméletről, módszerekről, de érdekességekről, hírek elemzéséről, aktualitásokról is. Más szóval: megtudhatod mit és hogyan csinálnak a TőzsdeBálnák, mit tesznek az olyan dollármilliárdos és gyakran titokzatos spekulánsok mint Soros, Griffin, Simons és társaik. Kérdéseket, visszajelzést kérlek ide küldj: info@bwm.hu

Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Portfolió Blogger

Facebook, Twitter

 

Facebook

Portfolió Hírek

2010.09.30. 09:05 Faluvégi Balázs

Játék - Teljes előadás sorozatot tartalmazó DVD-t nyerhetsz!

Címkék: játék

Szeretnénk egy kicsit fellendíteni a HedgeFund.hu közösségi oldalakon lévő kapcsolatainak a számát. Így többet tudhatunk meg arról, hogy tetszenek-e az írásaink, és miről szeretnétek még olvasni. Két oldalon jelentünk meg eddig, bizonyára nem okozunk meglepetést azzal, hogy a Facebook-ról és Twitter-ről van szó. Eddig beértük azzal, hogy mindkét oldalon regisztráltunk és napi néhány hírt, érdekességet, rövid véleményt tettünk közzé. Mostantól szeretnénk a kétoldalú kommunikációt erősíteni, hogy az olvasók, érdeklődők is alakíthassák a tartalmat. Ha bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, ne habozz nekünk írni az info@bwm.hu címre, de a Twitter-en és a Facebook-on is szólj hozzá ahhoz, amit írtunk.

Jó lenne, ha ezt minél nagyobb körben tehetnénk meg, vagy akár az is, ha többen olvasnák a HedgeFund.Hu-t. Ezért most egy játékot hirdetünk meg, amelyben egy olyan DVD-t lehet megnyerni, amin egy részletes előadás sorozat van, több mint 10 órányi felvétellel, a befektetések világáról, befektetési stratégiákról, azon belül is a technikai elemzésről, továbbá az opciókról. A DVD-hez adunk egy CD-t, amin kiegészítő anyagok vannak, többek között az előadások teljes prezentációi is. A DVD-ről ide klikkelve lehet többet megtudni. Az előadásokat a Bridge Wealth Management készítette és jelenleg csak a nagyobb ügyfeleinek szánja, ezért is érdekes lehet részt venni a játékban. Ráadásul most két DVD-t is nyerni fog egy-egy ember.

Mit kell tenned, ahhoz hogy nyerj?

Nagyon egyszerű. Tippeld meg az S&P 500 záróértékét azt a napot követően, amikor a Twitter követők száma eléri a 100 főt. Ha esélyeidet meg szeretnéd duplázni, ugyanezt tedd meg arra a napra, amely napot megelőzően a Facebook-on is eléri az érdeklődők száma a százat. Hogy ez mikor következik be, azt nehéz megmondani, de éppen ebben rejlik a játék izgalma. A Twitter-en közelít a szám, bármikor bekövetkezhet. A Facebook-on ez még beletelhet egy kis időbe, de ha eléri a 80 főt, amint látjuk, kiírjuk az üzenőfalra, hogy még időben tippelhess. Reméljük elég gyorsak leszünk.

Szólj ismerőseidnek, hogy a követők száma gyorsabban nőjön. Természetesen, ameddig a 100 fő nincs meg, ők maguk is tippelhetnek, amint csatlakoztak, akár a Twitter-en, akár a Facebook-on.

Még néhány fontos szabály. A tippet a 100 követő összegyűlésének a napján éjfélig lehet elküldeni. Tippet utólag javítani nem lehet. Tippet bármikor el lehet küldeni, de minél később küldöd a tipped, annál valószínűbb, hogy a helyes értékhez közeli számot fogsz mondani, ezért érdemes figyelni, hogy áll a követők száma. Ne feledjétek a két tizedesjegyet is megadni! A Bridge Wealth Management Zrt. volt és mostani alkalmazottjai, tulajdonosai nem vehetnek részt a játékban. Értelemszerűen, a csatlakozásokat és tippeket jogosak vagyunk felülbírálni, a trükközéseket kiszűrjük (például, ha hirtelen valakinek az ismerősei közül kerül ki 40 követő, vagy új regisztrációk csatlakoznak, stb.)

A tippelés lehetséges módjai:
  • Email-ben elküldeni az info@bwm.hu címre, a tárgy mezőben a "HedgeFund.hu ipp" szöveggel, az email-ben két információval: Facebook és/vagy Twitter neveddel, valamint a tipp értékével.
  • A HedgeFund.hu Facebook csoport üzenőfalán az ide vonatkozó megjegyzéshez történő hozzászólásban. A Facebook-os tippversenyben csak így fogadjuk el tippet!
  • A Twitter-en Reply vagy Direct Message funkcióval.
Értelemszerűen az email-es tipp kizárja a Twitter és/vagy Facebook tippeket. Tehát egy Facebook névvel, illetve Twitter felhasználónévvel csak egyszer-egyszer lehet tippelni.

Tehát, még egyszer: pontosan mit kell tenni, lépésről lépésre:
  1. Szólj az ismerőseidnek, hogy nézzék meg a HedgeFund.hu oldalt és ha érdekesnek találják, kövessék a Twitter-en és csatlakozzanak a Facebook-on. Kérlek, hogy ezt ne tedd erőszakosan, vagy spam-elő jelleggel, és csak olyanoknak szólj, akikről tudod, hogy érdekelheti az itt lévő tartalom, és szívesen ajánlod nekik. Ha nem tudod, hogy mit írj, másold ki ezt az üzenetet: "Szia! Ha érdekel egy olyan oldal, ami azzal foglalkozik, hogy mit csinálnak a legnagyobb tőzsdebálnák, akkor nézd meg a HedgeFund.hu oldalt és csatlakozz hozzá a Twitter-en és a Facebook-on."
  2. Figyeld, hogy mikor közelíti meg a követők száma a 100 főt, akár a Twitter-en, akár a Facebook-on.
  3. Amikor alkalmasnak találod az időpontot, küld el a tippedet az S&P 500 záróértékére, a 100 fő összegyűlését követő kereskedési napra vonatkozóan.

Ha bármilyen kérdés felmerül, a tippelés csatornáin szívesen válaszolunk. Hamarosan újabb érdekes írások jönnek a Hedge Fund-ok világából.

Update (október 29.)! A Twitter játék véget ért. A Facebook játék természetesen továbbra is él, amint eléri a like-olók száma a 100 főt, küld a tippedet! Fontos változás, hogy ezt csak a HedgeFund.hu üzenőfalán tudod megtenni, ha már csatlakoztál az oldalhoz.

komment

süti beállítások módosítása